TARIEFBEREKENAAR

Hier kunt u gelijk een eigen offerte opmaken en versturen zodat wij uw aanvraag in behandeling kunnen nemen.


Maak hier direct een eigen offerte!

UNIEK, SNEL EN PROFESSIONEEL


Hieronder bevinden zich enkele velden welke u in dient te vullen naar aanleiding van wat uw wensen zijn. De uiteindelijke prijs is standaard inclusief 15 minuten laden en 15 minuten lossen en de vervoerskosten. Wij houden rekening met het laden en lossen van en tot een voordeur. Uiteraard is bij ons alles mogelijk.

Afmetingen van goederen
Indien uw berekening gereed is en u een aanvraag wilt indienen kunt u een formulier opstellen. Geeft u in de berichtgeving ook aan wat voor meubels u wilt laten vervoeren en de afmetingen.

Verdieping
Wanneer u een lift heeft houden we geen rekening met verdiepingen. Wel dient u rekening te houden met de laad- en lostijd. U krijgt van ons gratis 15 minuten laden en 15 minuten lossen. Extra laad- en lostijd is altijd mogelijk, indien u hiervan gebruik wenst te maken berekenen wij € 11,- per BoedelTiller, per 15 minuten.


0
Total€ 

OVER ONS

Wij zijn de partner om al uw goederen en meubels te laten verhuizen, bezorgen en (de)monteren: Laat ons het werk maar doen!

Wij rijden naar de winkel en bezorgen uw aankoop! Met zorg transporteren wij op alle gewenste locaties uw meubels/producten.

ONZE TRANSPORT-MODELLEN