info@deboedelkoerier.nl
06 - 150 527 85

Wat vervoeren we

TRANSPORT SOORTEN

Onze transport eenheden zijn verdeeld in 4 categorieën


Wij vervoeren uit de kunst

KUNST VERVOER

Schilderij vervoeren
Wij vervoeren kunstwerken en hieronder vallen schilderijen. Zo kunt u elk gewenst schilderij verzekerd laten vervoeren. Wij verzorgen niet alleen het transport maar doen ook de voorbereiding zoals het inpakken van het schilderij voordat wij deze gaan vervoeren. Wanneer uw doek groter is dan 2 meter is dit ook geen probleem voor De Boedelkoerier.

Beeld vervoeren
Onder kunst hebben wij een andere categorie; beelden. Ook deze categorie van kunstvervoer en kunsttransport eist veel precisie en voorzichtigheid. Onze gespecialiseerde BoedelTillers zullen zich inzetten om uw beeldwerken zo voorzichtig mogelijk te vervoeren. Gaat het dus om exclusieve stukken, dan kunt u dit met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Wij zullen met u meedenken naar de beste oplossing om uw kunstwerk te vervoeren.

 

DIT ZIJN ONZE

TRANSPORT SOORTEN


HANDIGE LINKSBEDRIJFGEGEVENS

NEEM CONTACT OP!

Telefoon: 06-15052785 / 06-25134723
Mail: info@deboedelkoerier.nl

OVER ONS

Wij zijn de partner om al uw goederen en meubels te laten verhuizen, bezorgen en (de)monteren: Laat ons het werk maar doen!

Wij rijden naar de winkel en bezorgen uw aankoop! Met zorg transporteren wij op alle gewenste locaties uw meubels/producten.

ONZE TRANSPORT-MODELLEN