Wat vervoeren we?

TRANSPORT SOORTEN

Onze transport eenheden zijn verdeeld in 4 categorieën


Ook kostbare overige instrumenten

PIANO VERVOER

Piano verhuizen
Het verhuizen van een piano (of overige muziekinstrumenten) is een specialistisch vak. Bij het verhuizen van uw piano moet u er in ieder geval zeker van zijn dat het veilig en professioneel gebeurt. Gaat uw piano naar een etage via de trap of moet er een lift of kraan worden ingezet? Wij zijn vertrouwd met het verhuizen van piano’s  en vleugels en werken met betrouwbare partners. Hierdoor kunnen wij vrijwel alles realiseren en wij zorgen er voor dat uw piano of vleugel komt te staan waar u dat wenst.

Professionele en snelle verhuizing
Het verhuizen van een piano is elke keer een nieuwe uitdaging en ook de situatie is nooit hetzelfde. Om u een eerlijke prijs aan te kunnen bieden adviseren wij ook om een offerte op maat te laten maken. Het is van groot belang dat wij, voorafgaand aan de piano verhuizing, kunnen inschatten hoe de situatie is van zowel het oude als het nieuwe adres. Daarbij behandelen wij uw instrument met de meest grote zorg en is het instrument uiteraard volledig verzekerd tijdens het gehele vervoer.

Wat zijn de kosten voor een pianoverhuizing?
Indien u gebruik maakt van onze tariefberekenaar kunt u een prijsindicatie ontvangen van een pianoverhuizing.

Het vervoeren van uw piano
Het verhuizen en transporteren van een piano gebeurd altijd met minimaal twee verhuizers.
Wij kunnen echter niet alle situaties voorafgaand aan de opdracht volledig inschatten. Wanneer wij extra tijd nodig dienen te hebben voor bijvoorbeeld het liften van de piano zullen wij hiervoor de kosten in rekening brengen.

DIT ZIJN ONZE

TRANSPORT SOORTEN


HANDIGE LINKSBEDRIJFGEGEVENS

NEEM CONTACT OP!

Telefoon: 06-15052785 / 06-25134723
Mail: info@deboedelkoerier.nl

OVER ONS

Wij zijn de partner om al uw goederen en meubels te laten verhuizen, bezorgen en (de)monteren: Laat ons het werk maar doen!

Wij rijden naar de winkel en bezorgen uw aankoop! Met zorg transporteren wij op alle gewenste locaties uw meubels/producten.

ONZE TRANSPORT-MODELLEN